Sfaturi

Bine de stiut

   Va recomandam ca la stabilirea orei de plecare catre aeroport sa tineti cont de conditiile de trafic si recomandarile companiilor aeriene referitoare la timpul necesar pentru indeplinirea formalitatilor vamale si check-in. Soferul va va astepta la adresa de preluare si va va duce pana la cea mai apropiata intrare a terminalului plecari.

Check-in online

   Utilizand aceasta procedura, va puteti selecta locul in avion, va inregistrati pe zbor si va puteti tipari cartea de imbarcare. Astfel, daca aveti doar bagaj de mana, va puteti prezenta direct la poarta de imbarcare, economisind semnificativ timpul de asteptare in aeroport.

Politica de bagaje a companiilor aeriene

   In bagajul de mana nu se pot transporta lichide, geluri, creme, spray-uri, paste, lotiuni etc in recipiente mai mari de 100 ml. Cantitatea maxima permisa este de 1.000 ml (1 litru) de persoana. Recipientele trebuie ambalate intr-o punga transparenta de plastic resigilabila (dimensiunea aproximativa 20cm x 20cm). Recipientele mai mari de 100 ml trebuie depuse in bagajul de cala.
  Exista o serie de articole considerate periculoase, care din motive de siguranta, nu pot fi transportate in bagajul pasagerilor. Intrucat fiecare companie are propria politica privind bagajele, va recomandam sa verificati aceste informatii pe situl oficial al companiei cu care urmeaza sa zburati.

Asigurarea de calatorie

   Inainte de plecarea in strainatate, va recomandam sa incheiati o asigurare de calatorie.
   In cazul calatoriei in interiorul Uniunii Europene puteti beneficia de serviciile medicale de urgenta necesare in baza Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate.