Servicii


Calitate si profesionalism, in siguranta si la timp!


Experienta si profesionalism

Experienta si profesionalism

   Profesionalismul de care dăm dovadă, serviciile de transport oferite, organizarea şi efectuarea tuturor operaţiunilor legate de pregătirea călătoriei sau a evenimentului solicitat, garantează satisfacţia clienţilor noştri.

  Atitudinea pozitivă asigură un produs de calitate constant iar personalul atent instruit va şti întotdeauna cum să solutioneze cerinţele clienţilor, oricât de exigente ar fi ele.

  Serviciile de transport, serviciile corporate, transfer aeroport sau inchiriere autoturisme cu şofer cât şi pachetele auxiliare sunt special create şi îmbunătăţite, facilitând clienţilor două aspecte esenţiale: timp şi mobilitate.

   Având o vastă experiență în domeniu, principalul nostru scop în transportul de persoane, este să oferim clienților nostri o calitate ireproșabilă a serviciilor, la prețuri deosebit de atractive.

 

 

Servicii de calitate

Servicii de calitate

  Ofertele noastre de transport persoane acoperă toată gama de nevoi a unei clientele doritoare de servicii la standarde europene, atât pentru transportul intern, cât și pentru transportul internațional.

 

Confortabil, sigur

Confortabil, sigur

  Dacă doriți un transfer în siguranță, confortabil și punctual, de la sau către aeroport, serviciile noastre vă stau oricând la dispoziție.

 

Rezervari

Rezervari

  Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer de la  aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului : data si ora sosirii, numarul zborului.

  Rezervarile pot fi efectuate utilizand formularul de comanda din site, prin e-mail sau telefonic.

  Va recomandam ca la stabilirea orei de plecare catre aeroport sa tineti cont de conditiile de trafic si de recomandarile companiilor aeriene referitoare la timpul necesar pentru indeplinirea formalitatilor vamale si check-in.

  Soferul va va astepta la adresa  specificata de catre dumneavoastra  si va va duce pana la cea mai apropiata intrare a terminalului de plecari.

Transferuri private aeroport - oras

Transferuri private aeroport - oras

   In momentul in care faceti rezervarea puteti opta si pentru serviciul de “primire”, astfel soferul  va astepta la poarta de sosiri din aeroport cu numele companiei sau a persoanei. Aceasta este  o modalitate foarte buna pentru cineva care calatoreste pentru prima data intr-o tara straina.

  De asemenea, avem posibilitatea de a pune limuzine  la dispozitia clientilor pentru transferuri private sau pentru deplasari in afara orasului.

 

 

Inchirieri masini si limuzine cu sofer

Inchirieri masini si limuzine cu sofer

  Daca doriti sa inchiriati masina cu sofer , va putem pune la dispozitie limuzine Mercedes E-Classe, Volkswagen Passat, un minivan de lux Mercedes V Classe 6 +1 locuri si noul Mercedes Benz VITO Tourer Select 8 + 1 locuri.

    Activitatea noastra este pusa la dispozitia tuturor categoriilor de clienti :

• persoane fizice ( inchirieri limuzine pentru evenimente )

• delegatii oficiale

• companii multinationale

• turisti din intreaga lume

 

  Interes  turistic sau de afaceri ? Deplasări în ţara sau străinătate ? Transferuri de aeroport ? Ceremonii sau evenimente speciale ? Delegaţii oficiale ? Servicii VIP ?

  Fără excepţii şi compromisuri închirierea unei masini sau minivan Mercedes cu şofer este soluţia de care aveţi nevoie. Eleganţa unei limuzine, siguranţa, discreţia garantată, disponibilitatea şoferului profesionist, experienţa şi excelenţa serviciului prestat, vor aduce un plus de încredere tuturor clienţilor.

Transfer privat in tara si strainatate

Transfer privat in tara si strainatate

   Daca doriti sa ajungeti din aeroport în alta locatie din tara sau din strainatate, o puteti face utilizâd serviciul de transfer. Veti beneficia astfel de o calatorie comoda si relaxanta, într-o masina spatioasa, climatizata, având la dispozitie un sofer profesionist gata sa raspunda în orice moment oricarei solicitari din partea dumneavoastra.

Siguranta calatoriei

Siguranta calatoriei

  Autoturismele au o vechime maxima de 3 ani si sunt supuse unor revizii periodice, soferii sunt selectionati si instruiti corespunzator (conducere defensiva), iar suplimentar includem in pachetul de servicii si asigurarea pasagerilor si a bagajelor acestora.

 

Calitate constanta

Calitate constanta

  Nivelul constant al calitatii serviciilor il obtinem selectarea atenta a soferilor angajati si innoirea permanenta a flotei auto.

  Cea mai mare parte a activitaii noastre este bazata pe colaborarea cu diferite firme, deci, dacă doriti  sa rezervati un taxi pentru alte persoane nu trebuie să vă faceți griji, le vom oferi servicii profesionale si de calitate. Acceptam cash, carduri de credit, iar facturile le trimitem si prin e-mail.