Portofoliu clienti

MICHELIN

MICHELIN

   De la infiintarea companiei, misiunea Michelin a fost sa contribuie la progresul mobilitatii bunurilor si persoanelor, si mai mult, la dezvoltarea societatii. Scopul nostru general este acela de a satisface nevoia umana de a socializa, a schimba experiente si de a descoperi.

Michelin se angajeaza sa-si desfasoare fiecare aspect al afacerii sale intr-un mod responsabil. Aceasta include furnizarea de solutii ce in ce mai eficiente pentru a satisface asteptarile si aspiratiile clientilor si actionarilor. Aceasta inseamna sa respecte mediul natural in timp ce opereaza ireprosabil din punct de vedere economic.

Fiecare decizie si actiune la care Michelin se angajeaza se bazeaza pe urmatoarele cinci valori fundamentale:

Respect pentru Clienti
Respect pentru Persoane
Respect pentru Actionari
Respect pentru Mediu
Respect pentru Fapte

TENARIS SILCOTUB

TENARIS SILCOTUB

   TenarisSilcotub este cel mai important producător român de ţevi din oţel fără sudură de diametre mici utilizate în diverse aplicaţii din industria mecanică, auto-moto, a petrolului şi a gazelor naturale, industria chimică şi petrochimică, industria energetică. Unităţile sale de producţie sunt situate în România, la Zalău – fabricarea ţevilor fără sudură, cu o capacitate anuală de producţie de 180.000 de tone de ţevi fără sudură, şi la Călăraşi – oţelărie, cu o capacitate anuală de producţie de 470.000 de tone de oţel.

GROVINVEST

GROVINVEST

   Grovinvest fabrica mobila confortabila, eleganta si durabila pentru spitale, centre de ingrijire si azile. Grovinvest va ofera o gama variata de mobila pentru spital ( paturi de spital, brancarde, patuturi, noptiere, scaune pentru pacienti, fotolii,…) si case de ingrijire ( paturi electrice, fotolii de relaxare, scaune de relaxare, scaune comode,…).

Toata mobila noastra este unica si ofera atat pacientului cat si personalului de ingrijire un echilibru perfect intre design, calitate si ergonomie.

PR INTERIORS

PR INTERIORS

  PR Interiors is an international group that originated in 2005 from the cooperation between Belgian and Chinese partners. The Belgian partners brought in their 50 years of experience in European home decoration and interior design while the Chinese partners provided their many years of experience in the production of wooden furniture and upholstery.

In its 9 years of existence PR has been continuously growing to become a truly global player and is proud today to be the supplier of many wholesale and retail businesses across all continents of the world. The PR collection is already present in more than 50 different countries.

BELLINEA

BELLINEA

   Belinea s-a infiintat in Zalau in anul 2003. S-a construit o fabrica noua pe o suprafata de 45000m².

Bellinea va baza cresterea de lunga durata si profitabilitatea pe:
•Concentrarea pe designul si calitatea mobilierului tapitat modern.
•Siguranta marcii la produse care sunt distinse de calitate si satisfactia consumatorului, invigorata de o organizatie comerciala puternica si campanii de marketing tintite.
•Pe faptul ca sunt printre primii in domeniu


Dimensiunea si organizarea companiei Bellinea va fi modificat in continuu de volumul si de evolutia pietei.

Activitatea comerciala se concentreaza mai ales pe piata din Romania si pe exporturi in tarile Europene.