Informatii

Despre noi

S.C. Magerro S.R.L. este o companie cu sediul în Zalău, al cărei principal obiect de activitate este transportul de persoane și transferul acestora la și de la aeroport, cu autoturisme de ultima generație. Accesati rubrica pentru mai multe detalii.

 

De ce noi ?

Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri, turisti si parteneri de afaceri astfel incat sa devenim un partener de incredere in calatorii de afaceri si vacante de succes. Accesati pentru a vedea mai multe motive.

 

Cariere

Daca doresti sa faci parte dintre echipa tanara, unita, de oameni profesionisti, unde sa poti sa cresti, sa te dezvolti si sa ai beneficii financiare considerabile, nu ezita sa ne contactezi folosind rubrica cariere.

 

Termeni si conditii

Va rugam sa va familiarizati cu termenii si conditiile colaborarii noastre, detaliati la aceasta pagina.

 

Sfaturi

Incercam sa ne ajutam clientii cu tot ce ne sta in putinta, din acest motiv am creat rubrica de sfaturi organizatorice unde puteti sa aflati informatii utile pentru calatoria dvs.

 

Intrebari

Pentru a intelege cat mai rapid si mai simplu ce si cum facem, va invitam sa accesati rubrica intrebari si raspunsuri unde veti putea vizualiza raspunsurile noastre pentru intrebarile uzuale.

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti orice nelamurire sau sugestie care credeti ca ne-ar putea imbunatati serviciile, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Daca ati avut vreo neplacere pe parcursul colaborarii cu noi, va rugam sa ne transmiteti acestea, accesand rubrica sugestii si reclamatii si lasandu-ne un mesaj.

 

Testimoniale

Vedeti ce spun clientii nostri despre noi. Click pentru a naviga printre testimonialele pe care clientii nostri le-au lasat.