Despre noi

    S.C. Magerro S.R.L. este o companie cu sediul în Zalău, al cărei principal obiect de activitate este transportul de persoane și transferul acestora la și de la aeroport, cu autoturisme de ultima generație.

    Avem tot timpul în centrul atenției, calitatea și profesionalismul serviciilor oferite clienților noștri.

    Personalul nostru a fost atent selecționat și are o pregătire deosebită, pentru a vă asigura confortul, siguranța și discreția de care aveți nevoie, atât în călătoriile dumneavoastră de afaceri, cât și în călătoriile dumneavoastră turistice. Angajații noștrii vorbesc engleza, franceza, italiana și spaniola.

 

  Experienta, profesionalism si respect, aceste principale repere sunt baza unei atitudini pozitive prin care Magerro S.R.L.  se impune oferind servicii de transport de calitate, si acordând maximă atenţie tuturor clienţilor.

Cu o experienta acumulata in cei 10 ani de activitate, segmentul de închirieri masini cu şofer şi transfer aeroport, este punctul forte al unei echipe dinamice, scopul nostru este de a oferi servicii de incredere printr-o abordare complexa a calitatii si detaliilor, pornind de la un personal atent selectionat, etaland un parc auto competitiv si punand la dispozitie solutii logistice flexibile care sa avantajeze clientii pe toate planurile.

 

   De serviciile companiei noastre au beneficiat și beneficiază în continuare numeroase delegații oficiale ale unor mari companii multinaționale (MICHELIN și TENARIS SILCOTUB), numeroși oameni de afaceri din toate colțurile lumii, precum și alte persoane, toți clienții noștrii beneficiind de calitatea parcului nostru auto si nu in ultimul rand, de experiența și amabilitatea personalului nostru.